4 trends bij Food At Work Student Awards  

4 trends bij Food At Work Student Awards

4 trends bij Food At Work Student Awards Jongeren bedenken innovatieve producten en technische oplossingen De eerste editie van het Food Forward event bracht eind april voedingsbedrijven en jongeren samen rond 4 cruciale trends en uitdagingen voor de voeding van de toekomst. Fevia maakte ook de winnaars bekend van de Food At Work Student Awards. Met deze wedstrijden kunnen jongeren zelf ervaren welke kansen er voor hen liggen binnen voedingsbedrijven, door een innovatief product uit te vinden of een technische oplossing uit te dokteren. “Gezondheid en een evenwichtige voeding staan duidelijk hoog op de agenda van jongeren. We merken dit jaar een opvallende trend in de producten die jongeren ontwikkelden voor de Food At Work Student Awards: vaak proberen ze plantaardige producten – fruit, groenten, zeewier of noten - op een originele manier te verwerken in producten waar je die misschien niet verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een bladerdeeg of macarons”, aldus Jan Vander ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.