Koeienstal verbouwd tot hypermoderne kaasmakerij  

Koeienstal verbouwd tot hypermoderne kaasmakerij

Koeienstal verbouwd tot hypermoderne kaasmakerij ‘t Groendal in Roeselare zet in op beleving en gestage groei Twee generaties lang was ‘t Groendal uit Roeselare een melkveebedrijf. Dertig jaar geleden kwam daar de eigen kaasproductie bij, waarmee zaakvoerders Johan Deweer en Dominique Steyaert de jongste jaren verschillende prijzen in de wacht sleepten. Nu ook de vierde generatie aan de deur klopt, besloten ze zich volledig te focussen op die activiteit. Zo is de koeienstal van weleer nu verbouwd tot een hypermoderne kaasmakerij, inclusief winkel, degustatieruimte en bezoekerscorridor. “Vandaag maken en verkopen we hier 25 verschillende soorten kaas. Mede dankzij de World Cheese Awards in onze prijzenkast, zagen we de vraag de voorbije jaren toenemen. Niet alleen in ons land overigens, maar ook vanuit de VS, Spanje, Nederland en Frankrijk”, zegt Johan Deweer. “De artisanale kaasmakerij barstte uit zijn voegen en en met mijn zoon Louis-Philippe is de opvolging verzekerd. ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.