“TOOLS OM DE KWALITEIT TE VERBETEREN, EN DUS OOK DE MARKTPOSITIE"

Proeftuin 'Living Lab 4.0 Agrofood' geeft Vlaamse voedingsbedrijven een boost

In de Industrie 4.0-proeftuin 'Living Lab 4.0 Agrofood', die de Vlaamse overheid via VLAIO organiseert, demonstreren Flanders' FOOD en het ILVO hoe agrovoedingsbedrijven hun producten kunnen optimaliseren met slimme camera's en sensoren. Plaats van afspraak is de vernieuwde Food Pilot in Melle, waar experts de laatste hand leggen aan een upgrade van de testinfrastructuur voor ultrahoge-temperatuursterilisatie (UHT). “Hiermee verbeteren producenten van zuiveldranken, soepen en sauzen de kwaliteit van hun producten en dus ook hun positie op de markt", vatten de betrokkenen de essentie van de proeftuin samen.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.