- 08 augustus 2019
Ucrete van BASF
Ucrete van BASF Belang van een vloer voor de voedselproductie en voedselveiligheid Vloeren in de voedingsindustrie moeten hygiënisch en slijtvast zijn, en weerstand bieden tegen zware impact, chemicaliën en grote temperatuurschommelingen. Ze moeten ondoordringbaar zijn om bacteriën en schimmels geen kans te geven, en duurzaam, zodat er geen scheurvorming ontstaat waar vuil en verontreinigingen zich nestelen. Bovendien moeten vloeren makkelijk te reinigen zijn, ook via stoomreiniging. Ucrete vloeren hebben het HACCP certificaat en behaalden in 2018 een Halal-certificering. www.ucrete.basf.com/be/nl
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.