- 04 maart 2020
- | 3 min. leestijd
Hoe maakt u uw voedingsbedrijf KLAAR VOOR DE TOEKOMST?
Waarom deelnemen aan het seminarie?
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. Er moeten steeds meer monden worden gevoed en de eisen van retailers en consumenten gaan daarbij steeds verder. Voedsel moet niet alleen kwalitatief en veilig zijn, maar ook transparant, gezond, innovatief, duurzaam … Dat vraagt ontegensprekelijk om wijzigingen in de productieprocessen en de organisatie, maar hoe maakt u uw voedingsbedrijf nu juist toekomstbestendig in deze mondiale markt? En wat met uw medewerkers bij al die veranderingen? Kom het allemaal te weten tijdens ons eerste kennisevent, op 14 mei in het Huis van de Voeding in Roeselare!
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer