Hoe maakt u uw voedingsbedrijf KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Waarom deelnemen aan het seminarie?beeld operatoren

De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. Er moeten steeds meer monden worden gevoed en de eisen van retailers en consumenten gaan daarbij steeds verder. Voedsel moet niet alleen kwalitatief en veilig zijn, maar ook transparant, gezond, innovatief, duurzaam … Dat vraagt ontegensprekelijk om wijzigingen in de productieprocessen en de organisatie, maar hoe maakt u uw voedingsbedrijf nu juist toekomstbestendig in deze mondiale markt? En wat met uw medewerkers bij al die veranderingen? Kom het allemaal te weten tijdens ons eerste kennisevent, op 14 mei in het Huis van de Voeding in Roeselare!

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.