WANNEER IS MIJN PRODUCTIEVLOER HACCP-PROOF?  

WANNEER IS MIJN PRODUCTIEVLOER HACCP-PROOF?

Wanneer de verkeerde vloerbedekking wordt aangebracht, kan het moeilijk worden om het oppervlak naar behoren te reinigen. Hierdoor krijgen bacteriƫn en schimmels vrij spel. Onvoldoende slijtvaste vloeren kunnen dan weer beschadigd raken, barsten of delamineren. Daardoor kan vuil, stof of andere deeltjes in het voedsel terechtkomen. Niet alleen geven gebrekkige vloeren micro-organismen de kans om zich verder te vermenigvuldigen, ze kunnen ook ongedierte, zoals vliegen, kevers en knaagdieren, aantrekken, wat de kans op besmetting nog groter maakt. Dit soort kruisbesmetting tussen voedsel, vloeroppervlakken en apparatuur is een typische oorzaak van voedselvergiftiging.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.