Interne logistiek verloopt volledig automatisch

Intocon voorziet Flandrien Kaas van extra productielijn

Projectingenieur Guido Roelstraete en zaakvoerder Jan Desmet van Flandrien Kaas in de rijpingszaal
Projectingenieur Guido Roelstraete en zaakvoerder Jan Desmet van Flandrien Kaas in de rijpingszaal

"Alles is hier continu in beweging." Het zijn de woorden van acteur Wim Opbrouck, de ambassadeur van Flandrien Kaas, die zich verwondert over hoe alle processtappen er perfect op elkaar zijn afgestemd. Het gaat inderdaad hard voor de kaasmakerij, want dankzij een extra productielijn heeft die nu een capaciteit van 2 miljoen kilogram per jaar. Toch wordt die vandaag niet ten volle benut, want voor zaakvoerder Jan Desmet gaat kwaliteit boven kwantiteit. Zijn bedrijfswaarden speelden ook mee in de keuze voor machinebouwer IntOCon, een verre buur met wie er al een langdurige samenwerking was.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.