De impact van hygiënisch ontwerp op de reiniging

Alle afdelingen betrokken in aankoop- of verbeterprocessen

De operationele kosten (onderhoud, schoonmaak, periodieke schoonmaak ...) dalen bij een hygeinischer ontwerp
De operationele kosten (onderhoud, schoonmaak, periodieke schoonmaak ...) dalen bij een hygiënischer ontwerp

Een schone productieomgeving is de eerste stap in voedselveiligheid. Een belangrijk onderdeel hierbij is de reiniging. Wanneer die niet goed wordt uitgevoerd, is de basis niet stabiel. Het ultieme doel is om veilig voedsel te produceren voor de consument en dit dient dan ook altijd op de voorgrond te staan wanneer er beslissingen worden genomen op het gebied van hygiënisch ontwerp of reiniging. Leidt deze beslissing tot een effectievere of efficiëntere reiniging, reduceert deze beslissing risico's en maakt deze beslissing dat we onze doelen kunnen halen op het vlak van voedselveiligheid? 

Meer weten over

VOEDSELVEILIGHEID
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.