Escala Studiedag actueel grootkeukenmanagement
Eindelijk eens een studiedag volledig toegepast op de grootkeukensector!
De studiedag vindt plaats op dinsdag 31 mei 2022 in sociaal restaurant De Stroom van het Gentse stadsbestuur. Specifiek in het vroegere Electrabel-gebouw op het Zuid. Makkelijk bereikbaar via auto, fiets en openbaar vervoer. Inschrijven kan via de link met alle details hieronder voor € 130 excl. btw voor deelnemers uit de not-for-profitsector, bedrijven betalen € 195 pp. excl. btw:
Meer info en inschrijven voor de Studiedag Actueel Grootkeukenmanagement
Escala (van de Syntra West groep) heeft een zeer lange traditie aan voeding gerelateerde opleidingsactiviteiten en verzorgt open en in-houseopleidingen in heel Vlaanderen. Het event eind mei is in dit bijzondere kader het neusje van de zalm.
Lees verder onder de prijsvraag
Stuurgroep met experten
Een stuurgroep met ervaren mensen uit het werkveld stelde het programma samen: Ann Van Hecke, facility manager Zorgsaam Gent, Lieven Astaes, directeur Ruddersstove Brugge en Kris Lefebvre, grootkeuken manager Silva Medical Brussel, voorheen chef RZ Jan Yperman in Ieper. Dit in nauwe samenspraak met Melanie Van Ryckeghem, manager voeding Escala, zie ook de foto. Samen vormen zij het eventteam.
Programma
Lekker en gezond koken met en voor mensen is de rode draad op deze studiedag. Een prachtige filosofie geuit door Kris Lefebvre. Iedereen gelinkt aan een not-for-profitgrootkeuken kan deelnemen: directie, diensthoofd, chef-kok, diëtist, inkoper en kok, enz. We denken dan vooral aan lokale en hogere publieke overheden, zorginstellingen, sociale restaurants, onderwijs, sport- en cultuursector, dienstencentra, enz.
De hoofdthema’s van de studiedag zijn: duurzaam aankopen, schaalvergroting, personalisatie, multidisciplinaire aanpak, allergenenmanagement en leiderschap. Er gaan meerdere sessies parallel door zodat u de meest interessante voor u kan kiezen. Elk thema wordt gebracht door een ervaren expert en/of praktijkgetuige. Tamara Bruning bijvoorbeeld van Stadsbestuur Gent zorgt voor een pakkende praktijkgetuigenis omtrent duurzaam beleid in de stad, het onderwijs en hun grootkeukens.
Didier Windey, facilitair coördinator van AZ Sint-Blasius te Dendermonde, tevens gastdocent voedingsmanagement, Odisee Hogeschool, zal als keynote-spreker de deelnemers voluit inspireren omtrent alle actuele facetten van het grootkeuken management. Vervolgens komen de deelfacetten aan bod via diverse andere experts en praktijkgetuigen tijdens hun workshop.
Het Nuttige en het aangename
Daarnaast wordt alle grootkeuken-managementkennis op dit event ook gekoppeld aan het aangename. ’s Middags kan je na reservatie lunchen in De Stroom, er zijn koffiebreaks, er is een receptie met Gentse streekspecialiteiten en, ook op bestelling, kan je een geleide rondleiding krijgen doorheen het sociaal restaurant, voorraden en grootkeuken zelf. Alle details zijn in de link hierboven meegegeven.
Dus wees welkom, leer van de sprekers, leer van elkaar, netwerk intens en geniet van enkele traditionele aspecten van culinair Gent. Zorg dat je erbij bent.
Vanwege team Escala.

