Voedingsindustrie wil stappenplan om economische schade te beperken

Doorwerken in de ‘anderhalvemetereconomie’ kan en moet, stelt Fevia
Doorwerken in de ‘anderhalvemetereconomie’ kan en moet, stelt Fevia

Dankzij duidelijke afspraken die Fevia samen met vakbonden maakte, blijven de '#FoodHeroes' van onze voedingsbedrijven aan de slag om iedereen van eten en drinken te blijven voorzien. Tegelijk toont een nieuwe enquête aan dat bijna 80% van de voedingsbedrijven hun omzet zien dalen door het wegvallen van onder andere horeca en export. De federatie van de Belgische voedingsindustrie pleit er dan ook voor om met een stappenplan nu algemeen werk te maken van de ‘anderhalvemetereconomie’ en daarbij zowel binnenlandse consumptie als export te stimuleren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.