- 29 april 2020
- Door Wouter Verheecke
- | 2 min. leestijd
Voedingsindustrie wil stappenplan om economische schade te beperken

Dankzij duidelijke afspraken die Fevia samen met vakbonden maakte, blijven de '#FoodHeroes' van onze voedingsbedrijven aan de slag om iedereen van eten en drinken te blijven voorzien. Tegelijk toont een nieuwe enquête aan dat bijna 80% van de voedingsbedrijven hun omzet zien dalen door het wegvallen van onder andere horeca en export. De federatie van de Belgische voedingsindustrie pleit er dan ook voor om met een stappenplan nu algemeen werk te maken van de ‘anderhalvemetereconomie’ en daarbij zowel binnenlandse consumptie als export te stimuleren.
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer