Studenten serveren 5 nieuwe voedingstrends

De hoofdprijs van de wedstrijd ging dit jaar naar een team van de UCLouvain. Zij wonnen met hun product ‘Aloya’, een yoghurt verrijkt met walnoten en micro-algen en een bron van omega-3 vetzuren.
De hoofdprijs ging naar een team van de UCLouvain. Zij wonnen met ‘Aloya’, een yoghurt verrijkt met walnoten en micro-algen

Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten, waarmee ze ons ineens 5 trends voorschotelen. De hoofdprijs van de wedstrijd ging dit jaar naar een team van de UCLouvain. Zij wonnen met hun product ‘Aloya’; een yoghurt verrijkt met walnoten en micro-algen en een bron van omega-3 vetzuren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.