- 05 augustus 2020
- Door Wouter Verheecke
Studenten serveren 5 nieuwe voedingstrends
Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten, waarmee ze ons ineens 5 trends voorschotelen. De hoofdprijs van de wedstrijd ging dit jaar naar een team van de UCLouvain. Zij wonnen met hun product ‘Aloya’, een yoghurt verrijkt met walnoten en micro-algen en een bron van omega-3 vetzuren.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.