Bio Bakkerij De Trog is eerste CO2-neutrale bakkerij in België  

Bio Bakkerij De Trog is eerste CO2-neutrale bakkerij in België

Bio Bakkerij De Trog is eerste CO2-neutrale bakkerij in België Uitstoot van 1.372 ton op drie jaar tijd volledig geneutraliseerd Bio Bakkerij De Trog uit Ieper is erin geslaagd om, als eerste grootschalige, Belgische bakkerij, het CO2-neutraal label op haar naam te schrijven. “Dit is een concrete vertaling van onze sterk geëngageerde duurzame bedrijfsfilosofie”, klinkt het bij de bedrijfsleiding. Door een zorgvuldig uitgewerkt vergroeningstraject wist de Trog op drie jaar tijd haar CO2-uitstoot van 1.372 ton te neutraliseren. Opmerkelijk, omdat in diezelfde periode het totaal geproduceerde volume steeg met 15%. Om dit doel te bereiken, bracht het bedrijf tal van actiepunten in de praktijk. “De bewustmaking en mobilisatie van alle medewerkers om actief mee te werken aan het realiseren van een groene, CO2-neutrale bedrijfsomgeving vormde het startschot. Het systematisch uitschakelen van computers, elektrische toestellen, verlichting en productielijnen, in combinatie met ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.