Hygiene For Food houdt de vinger aan de pols  

Hygiene For Food houdt de vinger aan de pols

Hygiene For Food houdt de vinger aan de pols Lezingen en stands rond voedselveiligheid Hygiene For Food, het tweejaarlijkse event van Agoria, EHEDG en Flanders’ FOOD rond alle aspecten van voedselveiligheid, was in oktober al aan de vijfde editie toe. Via de beproefde combinatie van lezingen en beursstands kregen de aanwezigen inzicht in de nieuwste trends en tools voor reiniging en ontsmetting en hygiënisch design.  Prof. Liesbeth Jacxens (UGent) opende de debatten met de voorstelling van een diagnostische tool die de Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit ontwikkelde om de effectiviteit van het autocontrolesysteem te testen. Hierbij wordt er niet langer ver­trokken vanuit de eisen, maar vanuit het systeem zelf, met de bedrijfsspecifieke noden. Ir. Elodie Callens (CID LINES) brak een lans voor procedures in het R&O-proces. Zij had het over het belang van reiniging en desinfectie en over de juiste keuze van desinfectiemiddelen, maar onderstreepte ook het belang ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.