- 18 oktober 2017
Hygiene For Food houdt de vinger aan de pols
Hygiene For Food houdt de vinger aan de pols Lezingen en stands rond voedselveiligheid Hygiene For Food, het tweejaarlijkse event van Agoria, EHEDG en Flanders’ FOOD rond alle aspecten van voedselveiligheid, was in oktober al aan de vijfde editie toe. Via de beproefde combinatie van lezingen en beursstands kregen de aanwezigen inzicht in de nieuwste trends en tools voor reiniging en ontsmetting en hygiënisch design. Prof. Liesbeth Jacxens (UGent) opende de debatten met de voorstelling van een diagnostische tool die de Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit ontwikkelde om de effectiviteit van het autocontrolesysteem te testen. Hierbij wordt er niet langer vertrokken vanuit de eisen, maar vanuit het systeem zelf, met de bedrijfsspecifieke noden. Ir. Elodie Callens (CID LINES) brak een lans voor procedures in het R&O-proces. Zij had het over het belang van reiniging en desinfectie en over de juiste keuze van desinfectiemiddelen, maar onderstreepte ook het belang ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.