MOGELIJKHEDEN EN BEPERKINGEN VAN COBOTS IN VOEDINGSINDUSTRIE

Project ColRobFood van Sirris en Flanders' FOOD opgestart

Cobots of collaboratieve robots zijn specifiek ontworpen om rechtstreeks naast de mens te werken en die zo te ondersteunen in zijn taken. In het nieuwe VIS-project 'ColRobFood', gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, willen kennisinstellingen Sirris en Flanders' FOOD samen met voedingsbedrijven, integratoren en technologieaanbieders hun toepasbaarheid achterhalen voor de Vlaamse voedingsindustrie. “Concreet willen we achterhalen of cobots ook in deze sector voordelen kunnen bieden ten opzichte van industriële robots", zegt projectleider Filiep Vincent van Sirris.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
3,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.