- 05 december 2018
- Door Wouter Verheecke
- | 2 min. leestijd
MOGELIJKHEDEN EN BEPERKINGEN VAN COBOTS IN VOEDINGSINDUSTRIE
Project ColRobFood van Sirris en Flanders' FOOD opgestart
Cobots of collaboratieve robots zijn specifiek ontworpen om rechtstreeks naast de mens te werken en die zo te ondersteunen in zijn taken. In het nieuwe VIS-project 'ColRobFood', gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, willen kennisinstellingen Sirris en Flanders' FOOD samen met voedingsbedrijven, integratoren en technologieaanbieders hun toepasbaarheid achterhalen voor de Vlaamse voedingsindustrie. “Concreet willen we achterhalen of cobots ook in deze sector voordelen kunnen bieden ten opzichte van industriële robots", zegt projectleider Filiep Vincent van Sirris.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer