KOELEN MET VACUUM WINT TERREIN

SNELLE, EFFECTIEVE EN ENERGIEZUINIGE VOORKOELMETHODE

Vacuümkoelen is zinvol wanneer op een klein oppervlak snel een gegarandeerde 'door-en-door'-koeling gewenst is van grote hoeveelheden product
Vacuümkoelen is zinvol wanneer op een klein oppervlak snel een gegarandeerde 'door-en-door'-koeling gewenst is van grote hoeveelheden product

Om de groei van micro-organismen te remmen en tegelijk de kwaliteit en textuur van een product te behouden, zijn er diverse koelmethoden voorhanden, waaronder ook vacuümkoelen. Hoewel al enkele tientallen jaren oud en veelvuldig toegepast op groenteveilingen, is deze techniek nog relatief onbekend binnen de ruime Europese voedingsmiddelenindustrie. Vacuümkoelen zorgt ervoor dat producten met een groot oppervlak in verhouding tot hun gewicht snel, effectief en energiezuinig kunnen worden gekoeld. Eenmaal voorgekoeld, kunnen de producten veilig worden opgeslagen in de koelcel.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.