voedingsindustrie wint bij waterhergebruik

Hergebruikt water hoeft niet overal drinkwaterkwaliteit te hebben. In deze RO-installatie bij Milcobel levert indikking van de wei water op dat na zuivering onder meer bruikbaar is voor CIP-oplossingen, als voorspoelwater en als tussentijds spoelwater
Waterhergebruik in de voedingsindustrie verloopt via de technologie van RO (omgekeerde osmose)

Fevia Vlaanderen ontwikkelde samen met enkele partners, waaronder Vlakwa (Vlaams Kenniscentrum Water), een brochure en een uitgebreide leidraad met tips rond waterhergebruik. In de context van een wereldwijd toenemende waterschaarste, stijgende kosten en allerlei wettelijke bepalingen, bieden die voor voedingsbedrijven een handig instrument bij het doorvoeren van duurzaamheidsmaatregelen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.