Hygiënisch ontwerp  

Hygiënisch ontwerp

Machines ontwerpen zodat ze goed functioneren én effectief te reinigen zijn is, met een toenemende focus op voedselveiligheid kritischer dan ooit. Wanneer het hygiënische ontwerp van voedingsverwerkende uitrusting verbetert en alles verder gelijk blijft, neemt de effectiviteit van de reiniging toe, met een positief effect op de voedselveiligheid. Om als voedselverwerkend bedrijf een invloed te kunnen hebben op het verbeteren van het hygiënische ontwerp, moet het bij de aankoop van elke nieuwe machine een evaluatie voor hygiënisch ontwerp opzetten. Dat vereist de samenstelling van een multidisciplinair team, met vertegenwoordigers van kwaliteit, onderhoud, productie, engineering, schoonmaak en iedere andere afdeling die moet werken met het uiteindelijke machineontwerp. Hygiënisch ontwerp is een proces dat gericht is op continue verbetering. Elke ontwerpversie moet worden geëvalueerd en geoptimaliseerd. Vervolgens worden reinigingsprocedures ontwikkeld op basis van de ...

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.