- 15 maart 2017
- | 7 min. leestijd
DIEPTREKKERS WORDEN EFFICIENTER EN HYGIENISCHER
Verbruik van folie, water en perslucht teruggedrongen
Dieptrekkers of 'thermoformers' zijn veelzijdige verpakkingsmachines die zowat elk type voedsel verpakken: vlees, vis, gevogelte, zowel vers als verwerkt, kant-en-klaarmaaltijden, patisserie, kaas, fruit, groenten, salades ... De fabrikant integreerde heel wat mogelijkheden met betrekking tot de producthoudbaarheid, presentatie en gebruikscomfort, en richt zich in het ontwerp met name op efficiëntie, ergonomie en hygiëne.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

FOODPROCESS ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer