NATUURPRODUCT WAARAAN JE NIKS MAG TOEVOEGEN OF ONTTREKKEN

Meli innoveert in honing in de mate van het mogelijke

Bij Meli in het West-Vlaamse Veurne verwerkt men op jaarbasis zo'n 11 miljoen kilogram aan honing. Het bedrijf beschikt hiervoor naar eigen zeggen over 16 miljard medewerkers; de bijen. CEO Koen Steurbaut streeft in zijn beleid een duurzame groei na, met aandacht voor mens en natuur. Tekenend is bijvoorbeeld de nieuwe, 'innovatieve', 100% Belgische honing, waarmee hij het lokale aspect en de duurzaamheidsambities wil onderstrepen. “Zo hoeft de honing van minder ver te komen en verlagen we dus onze impact op het milieu, samen met de waterzuivering en de zonnepanelen die hier eerder al geïnstalleerd waren."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.