Wat moet u weten over detergenten?

Alkalische, neutrale en zure detergensformuleringen

Zure detergensformuleringen zijn ‘blends’ van anorganische en organische zuren en zouten die acteren als zuren
Zure detergensformuleringen zijn ‘blends’ van anorganische en organische zuren en zouten die acteren als zuren

De reiniging van de apparatuur voor de productie van levensmiddelen kan slechts effectief zijn wanneer de vier componenten van de welbekende ‘Sinner Circle’ aanwezig zijn: thermische energie (temperatuur), chemische activiteit (detergenten), mechanische actie (manueel, gravitaire of turbulente stroming) en contacttijd (tijd om te reinigen). Reinigingsmiddelen wijzigen de fysisch-chemische eigenschappen van water, zodat de reinigingsvloeistof beter kan binnendringen in het vuil, om dit dan los te maken en mee te sleuren. Voor een efficiënte reiniging moet het juiste reinigingsmiddel gekozen worden. Een leidraad!

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.