NIEUWE controleregelgeving MOET GEZONDHEIDSNIVEAU IN eu opkrikken

BIJGESTELDE OCR FOCUST NIET MEER LOUTER OP VOEDSELVEILIGHEID

De nieuwe wetgeving zal de efficiëntie van de controles in de agro-voedselketen verbeteren en de rechtszekerheid voor zowel de nationale autoriteiten als de exploitanten van levensmiddelenbedrijven versterken
De nieuwe wetgeving zal de efficiëntie van de controles in de agro-voedselketen verbeteren en de rechtszekerheid voor zowel de nationale autoriteiten als de exploitanten van levensmiddelenbedrijven versterken

Op 14 december 2019 trad de nieuwe Europese Controleverordening (EU) 2017/625 in werking. Die moet ervoor zorgen dat de voedselveiligheid binnen de Europese Unie gewaarborgd wordt. Hoewel de nieuwe OCR (Official Controls Regulation) duidelijk geen ‘revolutie’ is, is er op bepaalde gebieden wel degelijk sprake van ‘evolutie’.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.