FYSISCHE DESINFECTIE GEWIKT EN GEWOGEN

Voor- en nadelen van hitte, UV-licht en ultrasone ontsmetting

In situ ontsmetting van moeilijk bereikbare plaatsen met droge verzadigde stoom
In situ ontsmetting van moeilijk bereikbare plaatsen met droge verzadigde stoom

Wanneer oppervlakken van procesapparatuur gereinigd worden, worden naast de zichtbare onzuiverheden ook een deel van de micro-organismen verwijderd. Dit volstaat weliswaar niet om een eventuele contaminatie van levensmiddelen te voorkomen. Een fysische of chemische desinfectie is vereist om pathogenen en microbiële bedervers, sporen en virale populaties in aantal te reduceren. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden en beperkingen van die eerste variant.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.