ONDERZOEK NAAR ALTERNATIEVE GRANEN VOOR BAKKERIJPRODUCTEN

Filip Van Bockstaele
Filip Van Bockstaele

Tweejarig Gents project Alterbake onderzoekt toepassingsmogelijkheden

Bij de consument is een duidelijk stijgende vraag naar meer variatie in het aanbod van gezonde voeding waar te nemen. Steeds meer producenten spelen op deze vraag in door bij het maken van hun bakkerijproducten aandacht te besteden aan alternatieve granen zoals oergranen en pseudogranen. Het tweejarig TETRA-project Alterbake onderzoekt wat de toepassingsmogelijkheden van deze granen in de ontwikkeling van alternatieve bakkerijproducten zijn.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.