COLUMN

Food Process brengt van tijd tot tijd een column over actuele topics in de voedingsindustrie, met als thema afwisselend voedselveiligheid en juridische onderwerpen. De juridische stukken zijn van de hand van Katia Merten-Lentz. Zij is als advocaat-vennoot verbonden aan het kantoor Keller & Heckman en gespecialiseerd in kwesties met betrekking tot de agro- en foodsector, op Europees en nationaal niveau. Karin Blacow, specialist inzake voedselveiligheid, is werkzaam bij Commercial Food Sanitation en gaat wekelijks bij voedselverwerkende bedrijven over de vloer. In haar columns deelt ze haar ervaringen met u.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.