TOTAALOPLOSSINGEN FOR YOUR CONVENIENCE

Machines en lijnen voor het bereiden van koude en warme kant-en-klare maaltijden

Traceerbaarheid, onderhoudsassistentie, talrijke on-board recepten … Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden van dit Vacutherm systeem, ontworpen voor koude en warme kant-en-klare bereidingenReady meals zijn al jaren hot, en de wereldwijde vraag blijft maar stijgen. Aanbieders van die bereidingen (zowel grote bedrijven als kmo's) moeten niet alleen een constante smaak en voedselveiligheid garanderen, maar ook snel kunnen inspelen op variaties in de aard en hoeveelheid van het product. Stephan biedt oplossingen voor de verwerking van uiteenlopende voedingsproducten tot koude en warme bereidingen, met de mogelijkheid tot capaciteitsuitbreiding en inzetbaarheid van een machine voor koude én warme bereidingen. Zo kan het bedrijf zijn klanten helpen voorzien in de noden van vandaag, maar ook in die van morgen.


SMAAKVOL EN VOEDSELVEILIG

Het succes van elk van die kant-en-klare maaltijden wordt natuurlijk in de eerste plaats bepaald door de kwaliteit. Die kwaliteit hangt af van twee factoren. Hoe ervaart de consument het product (smaak, kleur, textuur…)? En is het product wel voedselveilig?

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.