Sensoren voor voeding

Standaard of op maat

In de voedingsindustrie wordt op verschillende plaatsen gemeten, zowel in het productieproces als in de consumptieketen. Tijdens het productieproces gebruikt men robuuste meetprobes en modules. Bij de verdere consumptie, zoals in ovens, koffiemachines, wijnkoelers ... worden eerder miniatuursensoren in de toestellen ingebouwd of op PCB geplaatst. Voor beide applicaties kan Batenburg de geschikte sensor aanbieden voor het meten van temperatuur, vochtigheid, druk, flow of niveau. Hierbij wordt geput uit het ruime aanbod van standaardsensoren, maar evenzeer worden sensoren op vraag van de klant ontworpen, zodat ze voldoen aan de typische eisen van de voedingsindustrie, zoals hogere temperaturen, IP-graad of specifieke behuizing.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.