HOE KAN REINHEID IN APPARATUUR VOOR VOEDSELPRODUCTIE WORDEN INGEBOUWD?

Bacteriën bestrijden met engineering

Het is ironisch dat procedures om een schone omgeving te creëren de problemen kunnen veroorzaken die ze zouden moeten elimineren. Het regelmatig afwassen van apparatuur en machines verwijdert voedselresten grotendeels en het gebruik van chemicaliën helpt bacteriën te doden. Maar het water bevordert ook het soort vochtige omgeving waar bacteriën gedijen als ze daar ook maar een vingerbreed de kans toe krijgen. Deze 'vingerbrede' ruimte wordt helaas vaak aangetroffen in tandwielen en motoren. 90% van de bacteriële besmetting in de sector wordt veroorzaakt door een slechte hygiënische constructie. Tandwielen en motoren dragen hierbij de grootste schuld.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.