Vijfde editie Hygiene for Food  

Vijfde editie Hygiene for Food

Vijfde editie Hygiene for Food 12 oktober in Berchem Op donderdag 12 oktober 2017 organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België de vijfde editie van Hygiene for Food in ALM in Berchem. Met een cross-sectoraal programma focussen de inrichters zich opnieuw op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van hygiëne en reinigen in de voedingsindustrie. Het seminariegedeelte bevat een achttal plenaire sessies. Tussen deze lezingen door kan u de nieuwste realisaties en producten van technologie- en serviceproviders ontdekken op een minibeurs met een tiental standhouders. De studiedag wordt afgesloten met een receptie. Het volledige programma ziet er als volgt uit: VOORMIDDAG: • 9.00 uur: Ontvangst met koffie • 9.25 uur: Verwelkoming door Steven Van Campenhout (Flanders’ FOOD) en Noël Hutsebaut (Agoria) • 9.30 uur: ‘Hoe breng ik mijn food safety management systeem in kaart: een diagnostische tool’ door prof. Liesbeth Jacxsens (Ugent) • 9.50 uur: ‘Believe in hygiene, ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.