- 03 augustus 2017
- | 2 min. leestijd
Vijfde editie Hygiene for Food
Vijfde editie Hygiene for Food 12 oktober in Berchem Op donderdag 12 oktober 2017 organiseren Agoria, Flanders’ FOOD en EHEDG België de vijfde editie van Hygiene for Food in ALM in Berchem. Met een cross-sectoraal programma focussen de inrichters zich opnieuw op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het vlak van hygiëne en reinigen in de voedingsindustrie. Het seminariegedeelte bevat een achttal plenaire sessies. Tussen deze lezingen door kan u de nieuwste realisaties en producten van technologie- en serviceproviders ontdekken op een minibeurs met een tiental standhouders. De studiedag wordt afgesloten met een receptie. Het volledige programma ziet er als volgt uit: VOORMIDDAG: • 9.00 uur: Ontvangst met koffie • 9.25 uur: Verwelkoming door Steven Van Campenhout (Flanders’ FOOD) en Noël Hutsebaut (Agoria) • 9.30 uur: ‘Hoe breng ik mijn food safety management systeem in kaart: een diagnostische tool’ door prof. Liesbeth Jacxsens (Ugent) • 9.50 uur: ‘Believe in hygiene, ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.