Food At Work Student Awards uitgereikt  

Food At Work Student Awards uitgereikt

Food At Work Student Awards uitgereikt 30 jongerenteams bedenken voedingsproducten van de toekomst Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, maakte eind april de winnaars bekend van de Food At Work Student Awards. Dertig jongerenteams ontwikkelden hun voedingsproduct van de toekomst, vaak met het oog op meer duurzame oplossingen die bovendien goed zijn voor de gezondheid. Een vakjury koos drie winnaars: een pizzadeeg met lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen. Met de Food At Work Techno Awards lanceerde Fevia Vlaanderen ook een nieuwe wedstrijd voor technische profielen, een knelpuntberoep in de voedingsindustrie. De tiende editie van de innovatiewedstrijden stond in het teken van ‘Food At Work’, de employer brand van Fevia en sectorfonds Alimento waarmee de Belgische voedingsindustrie jongeren en werkzoekenden wil aantrekken. “Door leerlingen en studenten zelf een innovatief ...

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.