- 03 mei 2018
- | 2 min. leestijd
Food At Work Student Awards uitgereikt
Food At Work Student Awards uitgereikt 30 jongerenteams bedenken voedingsproducten van de toekomst Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, maakte eind april de winnaars bekend van de Food At Work Student Awards. Dertig jongerenteams ontwikkelden hun voedingsproduct van de toekomst, vaak met het oog op meer duurzame oplossingen die bovendien goed zijn voor de gezondheid. Een vakjury koos drie winnaars: een pizzadeeg met lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen. Met de Food At Work Techno Awards lanceerde Fevia Vlaanderen ook een nieuwe wedstrijd voor technische profielen, een knelpuntberoep in de voedingsindustrie. De tiende editie van de innovatiewedstrijden stond in het teken van ‘Food At Work’, de employer brand van Fevia en sectorfonds Alimento waarmee de Belgische voedingsindustrie jongeren en werkzoekenden wil aantrekken. “Door leerlingen en studenten zelf een innovatief ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.