PERSOONLIJKE HYGIENE EN TOEGANGSCONTROLE GAAN HAND IN HAND

Hygiënesluizen garanderen voedselveilige toegang tot productiehal

Om het risico op contaminaties de kop in te drukken, moeten alle medewerkers en bezoekers verplichte maatregelen treffen voor zij de productiehal betreden, zoals beschreven staat in de HACCP-analyse. Het wassen van de handen is een absoluut minimum; dikwijls hoort er ook nog een desinfectie van het schoeisel bij. De werkgever moet evenwel niet alleen investeren in de praktische voorzieningen voor persoonlijke hygiëne, die inrichtingen moeten ook effectief gebruikt worden. Daarom worden deze toestellen zo ontworpen dat het gebruik ervan - en dus ook de beoogde hygiënestandaard - gegarandeerd is. Ook bij grote bedrijven.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.