- 05 februari 2020
- Door Els Jonckheere
- | 6 min. leestijd
Waalse voedingsindustrie in volle bloei
Met 1.569 bedrijven is de voedingsindustrie ook in Walloniƫ de grootste industriƫle werkgever en investeerder. Ondanks de goede cijfers die de sector kan voorleggen, kan ze niet op haar lauweren gaan rusten. We spraken met Guy Paternoster, voorzitter van Fevia Wallonie en Wagralim, over het heden en de toekomst van de Waalse voedingsindustrie.
Dit is een premium artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PREMIUM artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
-
JAC
-
AIGREMONT
-
MAT & DECO
-
ABTS
-
ATS GROEP
-
JERMAYO
-
KERN & SOHN
-
FARM FRITES
-
CONTINENTAL FOODS BELGIUM
-
BIO BAKKERIJ DE TROG
-
CRETEL
-
DELISAUCE
-
DELINO
-
BAKER & BAKER BENELUX
-
BUYSSE FOOD SOLUTIONS
-
VOETS SPECIALITEITEN
-
LA CONCORDE
-
ANDA
-
PANIFLOWER
-
SEALED AIR B.V.
-
METAL WORK PNEUMATICA
-
D'ARTA
-
PERFETTI VAN MELLE BENELUX