PALLETISERS zijn specifiek ontworpen om verpakkingen te stapelen

veel voordelen ten opzichte van standaard zesassige industriele robots

Door het ontbreken van de zesde as bij palletisers is de oriëntatie van de goederen hier beperkter, wat echter geen problemen oplevert voor de palletiseertaken.
Door het ontbreken van de zesde as bij palletisers is de oriëntatie van de goederen hier beperkter, wat echter geen problemen oplevert voor de palletiseertaken. Het ontbreken van die as biedt zelfs voordelen

Industriële robots komen veelvuldig voor in de industrie, vooral in assemblage- en verpakkingslijnen. De toepassing bepaalt hier het type robot. Typisch kennen we de zesassige robots die alomtegenwoordig zijn, maar er zijn ook palletisers die slechts vijf assen hebben en die op vier of vijf assen worden aangedreven. Wat is zo'n palletiser nu precies, wat is zijn rol in het productieproces, en stelt de voedingsindustrie hierbij bijzondere eisen? En vooral: waarom zou men een palletiser verkiezen boven een standaard zesassige robot?

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.