TRADITIONELE DROGE REINIGING IN DE LEVENSMIDDELENINDUSTRIE

Droog reinigen economischer en ecologischer dan nat reinigen

reinigen voedingsindustrieDe kans is groot dat wie de term 'reinigen' hoort of leest, in de eerste plaats denkt aan nat reinigen met een detergentenoplossing. Dat men ook droog kan reinigen (eventueel met een minimale hoeveelheid water), is bij veel voedingsverwerkende bedrijven niet bekend. Nochtans is de droge reiniging de reinigingsmethode bij uitstek in die situaties waarbij er droge ingrediënten en droge voeding worden geproduceerd. Hieronder bespreken we de traditionele technieken voor droge reiniging. In een ander artikel komen de alternatieve technieken aan bod.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.