Presa wordt verdeler GKS Packaging

Uitbreiding assortiment verpakkingsmachines

Om een verdere groei op de verpakkingsmarkt te realiseren en nieuwe markten te benaderen, is Presa in zee gegaan met het Nederlandse bedrijf GKS Packaging. Presa wordt de BeLux distributeur voor hun verticale vorm-, vul- en sluitmachines.
“De verticale flowpack machines van GKS Packaging vervolledigen ons aanbod en bieden ons interessante, nieuwe kansen”, zegt algemeen directeur Bert-Jan Dijk. “Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van verpakken, etiketteren en coderen, kennen wij intussen elke uitdaging en gaan we steeds op zoek naar de beste totaaloplossing voor onze klanten. Onze machines ondersteunen dagelijks producenten in de voedingsindustrie, brouwerijen, chemie, extrusie of de farmaceutische wereld. Dankzij deze uitbreiding kunnen we nu nog specifieker voldoen aan de verpakkingswensen van deze klanten.”
De firma GKS Packaging is opgericht in 2000 en heeft dus bijna 20 jaar ervaring opgedaan in de sector van verticale flowpack verpakkingsmachines. Ze produceren zowel standalone machines als complete verpakkingslijnen, die telkens volledig uitgevoerd zijn in RVS. De machines zijn compact, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Ze zijn bovendien volledig modulair opgebouwd. Opties en bijkomende componenten kunnen gaandeweg worden toegevoegd en als het ware meegroeien met de productielijn. Het wisselen van een module gebeurt in een handomdraai. Stilstanden voor onderhoud of productwijzigingen worden dus tot een minimum herleid.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.