WAAROM HET PROBLEEM VAN VOEDSELVERSPILLING BELANGRIJKER IS DAN OOIT TEVOREN

tomraDe wereld verspilt momenteel 1,3 miljard ton van het voedsel dat jaarlijks voor menselijke consumptie wordt geproduceerd, wat neerkomt op een derde van alle voedsel dat voor dat doel wordt geproduceerd.
Van boer tot bord, de kwestie van voedselverspilling is een wijdverbreid probleem in alle aspecten van de toeleveringsketen en in alle uithoeken van de wereld. Er is niet slechts één oplossing om de gevolgen van voedselverspilling te helpen verminderen, maar er kunnen wel maatregelen worden genomen om de hoeveelheid voedselverspilling te verminderen.
We zitten midden in een voedselcrisis en de wereld moet nu reageren om de gevolgen van voedselverspilling te keren voordat het te laat is.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.