27 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

succesvolle energietransitie
De voedingsindustrie staat voor een grote uitdaging: de overstap naar een CO2-neutrale toekomst. Met een nettonuluitstoot in 2050 heeft Europa duidelijke doelstellingen vastgelegd. Hoe kunnen voedingsbedrijven die transitie realiseren zonder in te boeten op productkwaliteit en economische haalbaarheid? Lars Roba, innovatiemanager bij Flanders’ FOOD, legt het uit.

Rick van de Lustgraaf
Bladmanager 
Lars Roba, innovatiemanager bij Flanders’ FOOD, legt uit hoe innovatie en samenwerking de sleutel vormen tot een succesvolle energietransitie. Hij licht de vier kerntrajecten toe die binnen het project Rethink Energy 4 Food centraal staan.
Het optimaliseren van productieprocessen door het aanwenden van de flexibele, gespecialiseerde expertises van subcontracters is een strategische keuze die maakbedrijven nodig hebben om flexibel, efficiënt en concurrentieel te blijven.
Als technisch dienstverlener levert Breemes PLC’s, drives en andere materialen aan klanten. Klanten als industrieel automatiseerder Digi-Flow. Omzet is echter niet de ultieme indicator van een goede relatie, vinden beide partijen. Meedenken over oplossingen en het leveren van kennis zijn ook belangrijk.
Op zoek naar een (nieuwe) plek voor uw foodatelier? MANUFAKTURE is het nieuwste paradepaardje van Abattoir, de trendy markt en voedingshotspot in Brussel. Vanaf juni 2025 staan 10 ruimtes ter beschikking van voedingsbedrijven die er hun b2b-atelier willen vestigen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.