'WAAROM EN – VOORAL – HOE AAN DUURZAAMHEIDSRAPPORTAGE BEGINNEN?'

ANN PEETERS (PROJECT LEADER AGORIA)
KEYNOTE SPREKER TIJDENS FOOD PROCESS SEMINAR 

Gratis registreren voor Food Process Seminar

1

Op donderdag 21 november 2024 vindt het inspirerende kennis- en netwerkevent Food Process Seminar plaats in Gent. Deze themadag brengt voorlopers en specialisten op het vlak van duurzaamheid en automatisering binnen de voedingsindustrie samen voor boeiende lezingen, technische innovaties, casestudies en getuigenissen uit de praktijk. Een van deze specialisten is Ann Peeters, projectleider en globaal adviseur CSRD bij Agoria.

Deze presentatie overloopt de uiteenlopende vereisten voor duurzaamheidsrapportage voor bedrijven, op basis van hun grootte, omzet en balanscijfers. Welke bedrijven moeten wat rapporteren, tegen wanneer en hoe kan deze rapportage concreet worden gestart? Daarnaast worden de verschillende belanghebbenden geïdentificeerd die behoefte hebben aan dergelijke informatie, zoals investeerders, klanten, regelgevende instanties en de bredere gemeenschap. Tot slot worden er praktische tips en strategieën aangeboden om de uitdagingen in verband met duurzaamheidsrapportage aan te gaan. Indien u het bos niet meer door de regulerende bomen ziet, biedt deze presentatie helderheid!

Wie is Ann Peeters? 1

Ann Peeters is een ingenieur met een brede interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen, gericht op het aanwenden van innovaties om groeiende bedrijven te helpen bij het behalen van hun ambitieuze doelstellingen. Haar focus bij Agoria ligt op management, product- en procesontwikkeling, subsidieaanvragen en zakelijke strategieën. Specifieke interesses zijn onderzoek, opstart van pilootprojecten, partnerships en innovatieve technologieën, waarbij de laatste jaren een specialisatie is ontstaan op het vlak van duurzaamheid naar bedrijven met een CSRD-verplichting toe.

Gratis registreren voor Food Process Seminar

Ontdek Food Process Seminar

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.