PERSOONLIJKE HYGIENE MOET ONBERISPELIJK ZIJN

Overzicht belangrijkste regels en preventiesystemen

Handhygiëne betekent niet alleen het zuiver maken van de handen, maar ook het gezond houden van de huid
Handhygiëne betekent niet alleen het zuiver maken van de handen, maar ook het gezond houden van de huid

Onberispelijke hygiëne van uw personeel verlaagt de kiemdruk in uw bedrijf. Dat vermindert de kans op voortijdig bederf aanzienlijk, terwijl de kwaliteit van uw producten langer gegarandeerd blijft en voedselgerelateerde problemen bij de consumenten vermeden worden. U staat er gelukkig niet alleen voor. Tal van ondernemingen bieden advies en preventiemogelijkheden, specifiek voor voedingsbedrijven. Een goede hygiëne betekent immers niet alleen het opvolgen van deze regels, maar bevestigt ook uw professioneel imago.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.