'DERVING IN VOORRAADOPTIMALISATIE: DE TRADE-OFF TUSSEN BESCHIKBAARHEID EN DERVING'

Onderzoekswetenschapper Steven Pauly (Slimstock),
Keynote spreker tijdens Food Process Seminar

Gratis registreren voor Food Process Seminar

Op donderdag 21 november 2024 vindt het inspirerende kennis- en netwerkevent Food Process Seminar plaats in Gent. Deze themadag brengt voorlopers en specialisten op het vlak van duurzaamheid en automatisering binnen de voedingsindustrie samen voor boeiende lezingen, technische innovaties, casestudies en getuigenissen uit de praktijk. Één van de specialisten is Steven Pauly, onderzoekswetenschapper bij Slimstock. 

Wanneer we spreken we over duurzaamheid in de food industry, dan is derving van voedsel één van de zaken dat meteen in ons opkomt. Het voorkomen ervan begint bij bedrijven en vooral in voorraadoptimalisatie liggen er kansen. Hoe betrek je derving in je voorraadstrategie? Hoe bepaal je hoeveel derving er maximaal mag plaatsvinden? En welke voorraadinitiatieven zorgen voor minder derving en hogere beschikbaarheid? Deze vragen en nog meer worden in deze presentatie beantwoord.

Wie is Steven Pauly? 

Steven Pauly is onderzoekswetenschapper bij Slimstock, dat gespecialiseerd 1 is in forecasting en voorraadoptimalisatie. In deze rol onderzoekt en ontwikkelt hij oplossingen voor complexe industrievragen. Hij dient ook als internationaal expert op het gebied van voorraadbeheer en forecasting, waar hij lezingen geeft over Data Science, voorraadoptimalisatie en de combinatie van beiden. Binnen zijn functie heeft hij ook een kennisplatform en een onderzoeksafdeling mee opgezet.

Gratis registreren voor Food Process Seminar

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.