Online magazines

4 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
WATER NU MAKKELIJKER TE RECUPEREREN
Het (her)gebruik van water is tegenwoordig zowel een ecologisch als een economisch verhaal. Zowel de overheid als particulieren en bedrijven kunnen maatregelen treffen om de waterschaarste op te vangen. Gelukkig wordt het steeds makkelijker om proceswater te recupereren. Lees er deze week alles over!

Alexis Daveloose
Bladmanager
Het hergebruiken van water is niet langer een kwestie van een ecologische reputatie bekomen: het maakt ook heel wat besparingen mogelijk. Wij geven u een overzicht van de wetgeving en de vele opportuniteiten.
Na het faillissement van Evolution Media Group neemt PMG (Professional Media Group) enkele van hun titels over. Hiermee haalt PMG vijf nieuwe magazines in de voedingssector binnen en versterkt het zo zijn positie.
Voor het tweede jaar op rij bekroonden De Tijd en L'Echo dertig Belgische bedrijven met een nominatie voor de duurzaamheidsaward Changemakers 2024. We belichten er uit dit lijstje graag drie die actief zijn in de voedselverwerkende industrie.
Een nieuwe studie heeft de complementariteit tussen de geüpdatete versie van de Nutri-Score en de Nova-classificatie vergeleken. Hieruit blijkt dat sterk bewerkte voeding effectief slechtere Nutri-Score behaalt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.