Online magazines

14 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Pumps & Valves 24 komt eraan
Honderden exposanten tonen weldra hun nieuwste technologieën, innovatieve producten en geavanceerde diensten op het gebied van asset management, condition monitoring, artificiële intelligentie, vloeistof- en gasbehandeling, pompen, kleppen, dichtingen, mixers, warmtewisselaars en meer.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Pumps & Valves staat weer voor de deur en zal op 20 en 21 maart 2024 plaatsvinden in Antwerp Expo. Met een uitgebreid aanbod van 300 exposanten, belooft deze editie een blik te werpen op de nieuwste vloeistof- en gastechnologieën.
Lees nu FoodProcess! Een magazine voor de voedingsindustrie.
Sluit u nu aan bij ons groeiend netwerk voor de Belgische food-industrie. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen, technieken en oplossingen binnen de voedingsverwerkende industrie! Verruim uw kennis en netwerk in de food-industrie.
Het internationale project Value4Pack zal bedrijven en lokale overheden helpen zich voor te bereiden op veranderingen in de EU-verpakkingswetgeving. Flanders' FOOD heeft in dit project een ondersteunende rol.
Bij VLAIO stimuleert en ondersteunt men innovatief ondernemerschap in Vlaanderen op verschillende manieren.  Binnenkort zet VLAIO ook bedrijven in de kijker als straffe ambassadeurs die met hun project een betekenisvolle impact maken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.