Online magazines

25 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ROOKCONDENSATEN ALS ALTERNATIEF
Het Tetra-project Liquidsmoke spitste zich toe op het gebruiken van rookcondensaten - vloeibare rook als het ware - om vlees mee te behandelen. Wij zetten de onderzoeksresultaten - en de bijhorende opportuniteiten - voor u op een rijtje.


Alexis Daveloose
Bladmanager
Het Tetra-project Liquidsmoke spitste zich toe op het gebruiken van rookcondensaten - vloeibare rook als het ware - om vlees mee te behandelen. Vloeibare rook blijkt een waardig alternatief te zijn voor de traditionele technieken.
De online Metallerie Subcontractorgids bundelt alle toeleveringsbedrijven actief in metaalconstructie, verspaning, plaatbewerking, lassen, slijpen, polijsten, oppervlaktebehandeling, matrijzenbouw, kunststofbewerking en machinebouw!
Wilt u zelf ervaren hoe goed de nieuwe Ford Transit Custom presteert? Boek dan nu een gratis testrit op Ford.be. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste variant voor uw bedrijf.
Van 31/1 t/m 2/2 vindt Indumation.be 2024 plaats in Kortrijk. De beursvloer zal volstaan met de grootste industriƫle technologieproviders en nieuwe techstart-ups, die de industriƫle automatisering van morgen gaan demonstreren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.