Online magazines

22 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
INDUSTRIËLE SCHOONMAAK UITBESTEDEN
Hoewel voor alle voedingsbedrijven hygiëne een prioriteit is, moeten sommige producenten extra aandacht besteden aan een schone werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met zogenaamde cleanrooms. Steeds meer bedrijven besteden schoonmaak uit, maar waar moet u als klant zoal op letten?

Alexis Daveloose
Bladmanager
Tien jaar nadat Bascules Robbe een op maat gemaakte vulmachine voor bigbags installeerde bij Bruins Veem, contacteerde de Nederlandse firma hen opnieuw voor een tweede machine. Die maakt nu onderdeel uit van een complete, geautomatiseerde lijn.

De wettelijke vereisten om voeding en drank te mogen produceren worden steeds strikter. Om zich volop te kunnen concentreren op de productie, besteden veel bedrijven de schoonmaak uit aan externe partners.

 

PCE organiseert op 11-12 maart in Brussel een congres over het contact tussen plastic materialen en voeding. De European Food Contact Plastics Conference focust op duurzaamheid en voedselveiligheid.
De voedingsindustrie is niet alleen de lekkerste en grootste, maar ook een echte state-of-the-art sector. Dat bewijzen de drie winnaars van de Factory of the Future Awards 2024: Alpro, Cargill en Danone.
De mobiele robot van Van Wees Waalwijk neemt zwaar en eentonig werk over van mensen, verhoogt de voedselveiligheid, vermindert voedselverspilling en maakt bedrijven minder afhankelijk van de krapte op de arbeidsmarkt.
De Metallerie Subcontractorgids bundelt de toeleveringsbedrijven actief binnen de Belgische metaalindustrie.
POLL: heeft uw bedrijf personeel tekort?
Kampt uw bedrijf met een tekort aan technisch geschoold personeel?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.