Online magazines

21 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Visverwerking van kop tot staart
Vissen zijn producten die niet alleen verschillen in soort, maar ook in lengte en gewicht. Daarom worden ze doorgaans batchgewijs verwerkt; per soort en in gewichtsklassen. Automatiseren kan in ieder geval in meer of mindere mate, met dus al dan niet een menselijke tussenkomst in bepaalde processtappen.

Alexis Daveloose
Bladmanager
De visverwerkende industrie is een sector waar typisch nog veel handenarbeid aan te pas komt. De schaalvergroting, krapte op de arbeidsmarkt en de vooruitgang der technologie leiden er evenwel toe dat de automatisering ook hier steeds vaker haar intrede vindt.
De CropExplore tool is een handige opzoekingstool boordevol informatie over de nutritionele samenstelling, mogelijke toepassingen, functionele eigenschappen, recepten en de wetgeving van innovatieve, plantaardige grondstoffen.
De Europese Commissie heeft twintig algensoorten goedgekeurd voor gebruik in voeding of voedingssupplementen. Daarmee wil Europa het potentieel van algen als hernieuwbare hulpbron ten volle benutten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.