Online magazines

26 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ROOKCONDENSATEN ALS ALTERNATIEF
Het Tetra-project Liquidsmoke spitste zich toe op het gebruiken van rookcondensaten - vloeibare rook als het ware - om vlees mee te behandelen. Wij zetten de onderzoeksresultaten - en de bijhorende opportuniteiten - voor u op een rijtje.


Alexis Daveloose
Bladmanager
Het Tetra-project Liquidsmoke spitste zich toe op het gebruiken van rookcondensaten - vloeibare rook als het ware - om vlees mee te behandelen. Vloeibare rook blijkt een waardig alternatief te zijn voor de traditionele technieken.
De opleiding 'Expert in lean-en productiemanagement' biedt de keuze om de totaalopleiding te volgen of de 9 modules afzonderlijk. Na het voltooien van de opleiding kunt u het actuele productieproces analyseren, strategieën bepalen en uw rendement verhogen.
250 mondiale techbedrijven demonstreren op Indumation de industriële automatisering van morgen. 7 routes en 11 Expert Classes brengen de bezoeker inzichten en oplossingen voor hun tech-vraagstukken. Van 31 januari t.e.m. 2 februari in Kortrijk Xpo.
Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.