Online magazines

11 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Innovatief en duurzaam brouwen
Brouwerijen zijn al enige tijd bezig met het verduurzamen van hun productie, met een bijzondere focus op het reduceren van het benodigde volume water per liter bier. Deze initiatieven gaan echter verder dan spaarzaam omspringen met water en nemen enkel maar toe in aantal en intensiteit.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Met bierpijpleidingen, zonneparken, een windturbine of een hoogtechnologische waterzuiveringsinstallatie hebben brouwerijen de eerste stappen gezet naar milieuvriendelijk ondernemen. Nu reikt de ambitie verder en wordt er gekozen voor duurzaam ondernemen in alle facetten.
Binnen de eiwitshift is het aanbod aan plantgebaseerde kant-en-klaarmaaltijden de afgelopen jaren sterk gestegen. Hierdoor vergroot de kans op de aanwezigheid van Bacillus cereus, maar ook de uitgroei van Listeria monocytogenes blijft een risico.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Wie voor Food process kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een gratis mobiele accu-werkspot, en gratis lidmaatschap food process premium club
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.