Online magazines

11 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
HYGIËNISCHE EN BESCHERMENDE WERKKLEDIJ
Aangezien het in en om het menselijk lichaam 'wemelt' van de microben en virussen die op of in voedselproducten terecht kunnen komen, is het dragen van beschermende kleding essentieel. Toch is er binnen bestaande richtlijnen maar weinig aandacht hiervoor. Wij zetten de belangrijkste feiten op een rijtje.

Alexis Daveloose
Bladmanager
De DIN 10524 is gericht op werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die zowel de werkomgeving als de drager beschermen. Om die beschermende eigenschappen te behouden dient werkkleding op de juiste wijze te worden gereinigd en onderhouden.
Tijdens het symposium gaan sprekers uit de bedrijfswereld en het technisch onderwijs dieper in op dit thema. Ontdek er ook de visie van 7 Vlaamse politieke partijen op het technisch onderwijs. Reserveer nu nog uw deelname met vroegboekkorting.
VTI Zeebrugge, VOKA en bedrijven van de Havenraad laten onderwijs en bedrijven versmelten. Bedrijven helpen bij opleidingsaanvragen, bepalen de lesinhoud en stellen technici en materialen ter beschikking. Zo worden school- en bedrijfsbehoeften optimaal afgestemd.
Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Flanders' FOOD verhuisde onlangs naar een nieuw adres vlakbij het station van Brussel-Noord. U kan hen daar vinden op het 9de verdieping van het Phoenixgebouw.​
Volgens een rapport van de VN-milieudienst UNEP, gefinancierd door de Belgische overheid, kan het gebruik van vlees- en zuivelalternatieven aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de voedselketen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.