Online magazines

23 september 2021 Vakinformatie voor de voedingsverwerkende industrie

 
ETIKETTEERLIJN LEVERT TIJDSWINST OP
Primrose Laboratories NV uit Torhout produceert 100% natuurlijke voedingssupplementen. Tot voor kort gebeurde het etiketteren en printen met veel manuele handelingen. Die processtappen heeft het bedrijf nu geautomatiseerd, wat resulteert in een enorme tijdswinst.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Primrose Laboratories produceert 100% natuurlijke voedingssupplementen. Tot voor kort gebeurde het etiketteren en printen met veel manuele handelingen, maar die processtappen heeft het bedrijf nu geautomatiseerd.
Van Eeckhoudt is al jarenlang een gevestigde waarde in verschillende industrietakken. In 1988 namen Jan en Luc Van Eeckhoudt het roer over van hun vader en werden de activiteiten uitgebreid. Naarmate de jaren vorderden, kreeg de machinebouw een steeds grotere focus in het bedrijf.
In Kortrijk is VEG-i-TEC geopend, een gloednieuw onderzoeks- en expertisecentrum voor de aardappel- en groenteverwerkende industrie. Het stelt als 'living lab' proefinstallaties ter beschikking voor toegepast onderzoek, training en demonstraties.
Allergenen vormden vorig jaar in 53% van de gevallen de belangrijkste oorzaak voor het terugroepen van voedingsmiddelen. In de whitepaper ‘Allergenenmanagement’ duikt Normec Foodcare in de wereld van allergenen. Download de whitepaper.
Vakbeurs & vakwedstrijden voor de slager/traiteur en vleessector, waar vakmanschap en passie voor het ambacht centraal staan: Eurobeef Vakwedstrijden, Officiële Meesterschapwedstrijd, Dag van het Vlees, Gouden Mes, enz. Reserveer nu je gratis ticket.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.