Online magazines

28 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
schrijf u nu gratis in voor ons seminar
Over enkele weken vindt het Food Process seminar plaats in het Bierkasteel in Izegem. Naast de lezingen van experts, voorzien we ook een rondleiding doorheen de brouwerij en een debat met vooraanstaande bedrijfsleiders. Schrijf u nu gratis in voor dit unieke event!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Tijdens het PMG Food Process Seminar gaan 6 experts in op dit thema, gevolgd door een debat met bedrijfsleiders uit de sector. Ontdek het programma en schrijf u gratis in voor deelname aan dit unieke event!
Een ‘futureproof’ voedingsbedrijf werkt energiezuinig. Fevia Vlaanderen lanceerde daarom het EFES (Easy Food Energy Savers) proefproject, waardoor kmo's gratis een beroep kunnen doen op een ‘ontzorger’. Benieuwd naar de aanbevelingen en resultaten?
Begin september 2017 werd het proefproject Easy Food Energy Savers gelanceerd om Vlaamse voedingsbedrijven energiezuiniger te laten werken. Herlees ons interview met energieontzorger Dirk Van den Broecke, tijdens de tussentijdse evaluatie bij Breydel.
Retailers verwachten dat voedselverwerkers recyclebare materialen gebruiken, minder plastic verwerken, de bezorgdheid van consumenten over voedselverspilling aanpakken en tegelijkertijd voortdurend de harten van de retailers proberen te winnen met hun producten.
Bij bakkerij Büsch werd het gehele koelsysteem van de productie gemoderniseerd, waarbij het productieproces tijdens het uitvoeren van de werken nooit onderbroken mocht worden. Op het vlak van de koelleidingen bleek het voorgeïsoleerde COOL-FIT 4.0 van GF Piping Systems de oplossing bij uitstek.
Tijdens het PMG Food Process seminar op 18 november 2021 in het Bierkasteel in Izegem voorzien we ook de mogelijkheid om vóór de lunch de brouwerij te bezoeken. Samen met de gids ontdek je daarbij alle hoekjes van de modernste brouwerij van Europa.
De proeftuin ‘AR/MR support voor laboranten, procesoperatoren en onderhoudstechnici’ van VLAIO creëert een raamwerk voor het toepassen van AR en MR. Projectleider Fabian Di Fiore van UHasselt legt uit wat er binnen die proeftuin gebeurt.
Het opleiden van nieuwe werknemers en het afhandelen van probleemsituaties is een zware uitdaging, met toenemende kosten. Met slimme toepassingen op basis van Augmented, Mixed en Virtual Reality, kunnen er gerichte oplossingen worden aangeboden.
Als er één industrie aan te wijzen is die een grote impact heeft op het verhogen van de productiviteit, dan is het wel de machinebouw. Bedrijven blijven constant zoeken om efficiëntiewinsten te boeken. Daarbij kijken ze kritisch naar mogelijkheden om processen, apparatuur en machines te verbeteren.
TOMamore verkreeg zijn bekendheid door hun voorliefde voor tomaten en breidde dit al snel uit met een biologisch en veganistisch assortiment. Online veilingbedrijf Industrial Auctions veilt alle inventaris van TOMamore op 4 november 2021.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.