Online magazines

23 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
de meest gelezen artikels van 2021 
Nu de laatste dagen van 2021 zijn aangebroken, serveren we jullie graag nog de meest spraakmakende interviews, dossierartikels en reportages van het voorbije jaar. Veel leesplezier en prettige feestdagen!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Dankzij een extra productielijn heeft Flandrien Kaas uit Wervik nu een capaciteit van 2 miljoen kilogram per jaar. Toch wordt die vandaag nog niet ten volle benut, want voor zaakvoerder Jan Desmet gaat kwaliteit boven kwantiteit. Zijn bedrijfswaarden speelden ook mee in de keuze voor de machinebouwer.
Er staat een nieuwe ceo aan het hoofd van Belgapom. Nadat Christophe Vermeulen zich via de nodige bedrijfsbezoeken en ontmoetingen met de verschillende stakeholders voldoende had ingewerkt in de sector, vroegen we hem naar zijn visie voor het post-Brexit- en -coronatijdperk.
Cargill Izegem won dit voorjaar de Factory of the Future award. De producent van plantaardige oliën en vetten had al een eigen verbeterprogramma opgestart en zette daarbij nog extra in op digitalisering en duurzaamheid.
3 INSPIRERENDE DAGEN VOOR FOOD PROFESSIONALS, VAN 6 TOT 7 FEBRUARI IN NAMUR EXPO
ILVO-onderzoeker Lieve Herman werd aangesteld als voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het FAVV. Waar komen we vandaan op het vlak van voedselveiligheid en vooral: waar gaan we heen?
Om aan de wensen van hun klanten te kunnen blijven voldoen, vernieuwde Farm Frites hun productielijn voor voorgebakken, diepgevroren frieten. De verwerkingscapaciteit verdubbelde daarbij en er werd ook een coatingapplicator geïntegreerd.
Steeds meer (speciaal)bieren van Belgische brouwerijen worden in blik verpakt. Dit biedt extra marketingkansen en zou ook ecologische voordelen hebben, terwijl er geen grote nadelen tegenover staan voor het bier zelf.
175.000 ton frieten per jaar: dat moet binnenkort van de band rollen in de gloednieuwe fabriek van Aviko in Poperinge. In vol bedrijf zullen er dagelijks niet minder dan 140 vrachtwagens van en naar het nieuwe industrieterrein rijden, maar eerst moesten de nutsvoorzieningen geïnstalleerd worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.